Почетна

Зелена ЛУПА е здружение на граѓани кои се залагаат за владеење на правото

24 Отворено - Со затвореници, директори, борци за човекови права, со затворските чувари.

Броејќи ги деновите до крајот на агонијата во македонските затвори... Телевизија 24 зад ѕидините на пеколот... Пренатрупаност, дрога, насилство, смрт... Отворено со затвореници, директори, борци за човекови права, со затворските чувари... Во 24 Отворено гости се Јовица Стојановиќ, директор на управа за санкции, Уранија Пировска, Хелсинишки комитет за човекови права, Антонио Стојчевски, претседател на синдикат на затворска полиција Лидија Лазова, осудена во Калдрма

civica grey

transparency95 g

RO KN Banner gr

 

Донатори, партнери и соработници

civica grey 
transparency95 g
 
RO KN Banner gr

Ние на социјалните мрежи

Придружете ни се на:  facebook11g  twitter11g  youtube11g

Контакт

Зелена ЛУПА - Скопје

building ул. Гоце Делчев бр.14 кат 3

phone 02 / 60 90 124

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите. Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите. Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

clock Понеделник-Петок: 09:00 до 17:00 часот

Локација