Тековни проекти

Почитувани,
Денеска 04.08.2017, во клубот на новинари, Здружение Зелена лупа одржа пресконференција на која што ја информираше јавноста за почетокот на проектот преку кој што ќе се помогне во надминувањето на проблемите со предолгите судски постапки.

Здружението Зелена ЛУПА Скопје, од самиот почеток целосно ги подржува сите активности на Комитетот за заштита на правата. Претседателот на Здружението, Господинот Ване Цветанов беше назначен за Координатор на иницијативата на граѓани Комитет за заштита на правата. 

Проект со Транспаренси Интернешнл Македонија

За Здружението Зелена ЛУПА беше огромна чест и задоволство што високо реномираната и ценета Транспаренси Интернешнал Македонија одлучи да даде можност за соработка со нас. Ние сме крајно благодарни што бевме избрани за партнери во проектот СИТЕ ЗАЕДНО ПО ПАТОТ ДО ПРАВДАТА и имаме можност да работиме партнерски со силниот тим на Транспаренси.

Проект со Цивика Мобилитас

СООПШТЕНИЕ:
 
На 06 Јуни 2017 година, во канцелариите на здружението Зелена Лупа Скопје, за потребите на проектот "Да ја вратиме довербата во судовите - ПРАВДА ЗА СЕКОГО", се одржа првата седница на Eкспертскиот совет.

civica grey

transparency95 g

RO KN Banner gr

 

Донатори, партнери и соработници

civica grey 
transparency95 g
 
RO KN Banner gr

Ние на социјалните мрежи

Придружете ни се на:  facebook11g  twitter11g  youtube11g

Контакт

Зелена ЛУПА - Скопје

building ул. Гоце Делчев бр.14 кат 3

phone 02 / 60 90 124

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите. Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите. Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

clock Понеделник-Петок: 09:00 до 17:00 часот

Локација