Завршени проекти

Завршна сметка за 2017 Здружение на граѓани за истражување, анализи и развој Зелена Лупа

Zavrsna-smetka-page-001.jpg - 119.86 kB

 

 

Zavrsna-smetka-page-002.jpg - 91.77 kB

Zavrsna-smetka-page-003.jpg - 140.94 kB

Zavrsna-smetka-page-004.jpg - 188.93 kB

Zavrsna-smetka-page-005.jpg - 139.01 kB

Zavrsna-smetka-page-006.jpg - 159.01 kB

Zavrsna-smetka-page-007.jpg - 129.98 kB

Zavrsna-smetka-page-008.jpg - 197.99 kB

 

Zavrsna-smetka-page-009.jpg - 222.24 kB

Zavrsna-smetka-page-010.jpg - 133.29 kB

Zavrsna-smetka-page-011.jpg - 129.93 kB

 

Zavrsna-smetka-page-012.jpg - 130.05 kB

Zavrsna-smetka-page-013.jpg - 123.62 kB

Zavrsna-smetka-page-014.jpg - 143.66 kB

Zavrsna-smetka-page-015.jpg - 136.25 kB

Zavrsna-smetka-page-016.jpg - 131.80 kB

Zavrsna-smetka-page-017.jpg - 136.01 kB

Zavrsna-smetka-page-018.jpg - 134.06 kB

Zavrsna-smetka-page-019.jpg - 126.48 kB

Zavrsna-smetka-page-020.jpg - 139.96 kB

Проект со Цивика Мобилитас

Оваа акција започна во почетокот на месец август а ќе трае до крајот на месец октомври. Акцијата се однесува на замена на мерката притвор, со друга алтернативна мерка за лица кои со години се заборавени во притворите.

civica grey

transparency95 g

RO KN Banner gr

 

Донатори, партнери и соработници

civica grey 
transparency95 g
 
RO KN Banner gr

Ние на социјалните мрежи

Придружете ни се на:  facebook11g  twitter11g  youtube11g

Контакт

Зелена ЛУПА - Скопје

building ул. Гоце Делчев бр.14 кат 3

phone 02 / 60 90 124

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите. Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите. Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

clock Понеделник-Петок: 09:00 до 17:00 часот

Локација