Визија

vision

Република Македонија може да биде пристојно место за живеење каде што секој граѓанин на оваа држава ќе се чувствува рамноправен и недискриминиран по никаква основа е столбот на нашата визија.

Владеењето на правото треба и мора да биде правило и право а не луксуз или исклучок за кој мора да се фаќаат врски.

Држава со силни и независни институции кои што ќе работат согласно законот, неселективно и правично. Без разлика во која институција, секој граѓанин да има ист третман, клиентелизмот и корупцијата да бидат сведени на минимум.

civica grey

transparency95 g

RO KN Banner gr

 

Донатори, партнери и соработници

civica grey 
transparency95 g
 
RO KN Banner gr

Ние на социјалните мрежи

Придружете ни се на:  facebook11g  twitter11g  youtube11g

Контакт

Зелена ЛУПА - Скопје

building ул. Гоце Делчев бр.14 кат 3

phone 02 / 60 90 124

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите. Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите. Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

clock Понеделник-Петок: 09:00 до 17:00 часот

Локација