МОНИТОРИНГ

Судски мониторинг (Финансиран од Зелена ЛУПА)

["error","The access token could not be decrypted"]
11 months ago
„Зелена лупа“ ќе работи на заживување на Законот за пробација на истокот и југоистокот

Најслаба алка меѓу институциите во реализирање на Законот за пробација се судовите, покажа истражувањето на ... See more

11 months ago
„Зелена лупа“ ќе работи на заживување на Законот за пробација на истокот и југоистокот

Најслаба алка меѓу институциите во реализирање на Законот за пробација се судовите, покажа истражувањето на ... See more

12 months ago
„Ресоцијализација и реинтеграција во општеството преку Пробација“

Здружението за истражување, анализи и развој Зелена Лупа -Скопје во месец ноември започна со реализација на ... See more

1 year ago
„Ресоцијализација и реинтеграција во општеството преку Пробација“

Здружението за истражување, анализи и развој Зелена Лупа -Скопје во месец ноември започна со реализација на ... See more

1 year ago
„Ресоцијализација и реинтеграција во општеството преку Пробација“

Здружението за истражување, анализи и развој Зелена Лупа -Скопје во месец ноември започна со реализација на ... See more

1 year ago
„Ресоцијализација и реинтеграција во општеството преку Пробација“

Здружението за истражување, анализи и развој Зелена Лупа -Скопје во месец ноември започна со реализација на ... See more

1 year ago
„Ресоцијализација и реинтеграција во општеството преку Пробација“

Здружението за истражување, анализи и развој Зелена Лупа -Скопје во месец ноември започна со реализација на ... See more

1 year ago

СООПШТЕНИЕ ДО ЈАВНОСТА

Почитувани, Здружението Зелена лупа активно се бори за заштита на граѓаните од ... See more

1 year ago

ПРАВЕН СТАВ ПО ОПРЕДЕЛУВАЊЕ НА МЕРКАТА ПРИТВОР ЗА СЈО

Во основната одредба ( Чл. 1 став 2) од Законот за јавен ... See more

« 1 of 25 »
Scroll Up