МОНИТОРИНГ

Судски мониторинг (Финансиран од Зелена ЛУПА)

["error","The access token could not be decrypted"]
2 years ago
Photos from Зелена ЛУПА Скопје's post

Почитувани,
Здружението за истражување, анализа и развој Зелена Лупа преку проетот “ ЗАЖИВУВАЊЕ НА ЗАКОНОТ ... See more

2 years ago

Почитувани,
Здружението за истражување, анализа и развој Зелена Лупа преку проетот “ ЗАЖИВУВАЊЕ НА ЗАКОНОТ ... See more

2 years ago
Photos from Зелена ЛУПА Скопје's post

Здружението за истражување, развој и анализа Зелена Лупа во соработка со АВРМ -Струмица и Пробациската ... See more

2 years ago
Photos from Зелена ЛУПА Скопје's post

Претседателот Стево Пендаровски денес се сретна со Ване Цветанов, претседател на граѓанската организација ... See more

2 years ago
Случај “ТАРГЕТ – ТВРДИНА”

“ТЕАТАР ВО СУДНИЦА, ОБВИНЕТИОТ САШО МИЈАЛКОВ СО ОБВИНУВАЧКИ ПРАШАЊА КОН СВЕДОКОТ КОСТОВСКИ” Денешното ... See more

2 years ago
Случај “Триста”

300 ЕВРА КАЗНА ЗА ДВАЈЦА СВЕДОЦИ КОИ НЕ СЕ ПОЈАВИЈА НА ДЕНЕШНОТО РОЧИШТЕ Денешното рочиште за случајот ... See more

2 years ago
ВАНЕ ЦВЕТАНОВ: КРИТИЦИЗМОТ ОД НЕВЛАДИНИТЕ КОН ВЛАДАТА Е ЗЛОУПОТРЕБА СО ДЕМОКРАТИЈАТА, И НЕОСНОВАНО ПЛУКАЊЕ ПО ВЛАДАТА!

1. Овие Организации, си основаат коалиции и мрежи за оценки на правосудните реформи, БЕЗ ДА ПОКАНАТ Граѓански ... See more

2 years ago
Photos from Зелена ЛУПА Скопје's post

Почитувани,
Зелена лупа Ве информира дека доби писмен документ од обвинетиот Миле Јанакиевски, во која што ... See more

2 years ago
Ване Цветанов за Чавков: Нечовекот кој монтираше повеќе од 30 случаи, сега глуми жртва | Фокус

Почетна Актуелно Ване Цветанов за Чавков: Нечовекот кој монтираше повеќе од 30 случаи, сега... ... See more

« 2 of 25 »
Scroll Up