ПУБЛИКАЦИИ

Здружение за истражување, анализи и развој ЗЕЛЕНА ЛУПА Скопје

Информативен билтен изготвен во рамките на проектот „Заживување на законот за пробација на локално ниво„ финансиран од Цивика мобилитас.

OPT INF BILTEN ZA OBJAVA (4) (1)

Scroll Up